WORKSHOP AZIATISCHE KRUIDEN EN SPECERIJEN

WORKSHOP AZIATISCHE KRUIDEN EN SPECERIJEN

WORKSHOP AZIATISCHE KRUIDEN EN SPECERIJEN

Suresh Kumar heeft een levenslange liefde voor kruiden, specerijen en smaken die begon in zijn geboorteland Maleisië. Samen met Verstegen spices & sauces brengt hij deze passie naar chefs in Europa onder het merk Kumar’s curries & bumbu’s.

Tijdens deze bijzondere workshop zie je, ruik je én proef je hoe kruiden en specerijen groeien in het tropisch bos van Omnium sport & recreatie en neemt Suresh ons mee in de filosofie van de Aziatische keuken.

Programma
14:00 uur Ontvangst en rondleiding door het tropisch bos
14:45 uur Kookworkshop in het tropisch bos
16:00 uur Afsluiting

Deze workshop wordt u aangeboden voor slechts € 10,- p.p. door Kumar’s curries & bumbu’s, Verstegen spices & sauces en Omnium sport & recreatie. Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan. vol=vol!

Aanmelden vóór 13 oktober per mail aan: groepen@omnium.nl.

Kumar's curry