Vriendinnendagen

Op zaterdag 25 en (koop)zondag 26 maart staat de binnenstad van Goes in het teken van mode en lifestyle. Er zijn modeshows, workshops, foodtrucks, een hippe bazaar en natuurlijk dans & muziek.

fantasietent bazaar

Het programma staat vol leuke activiteiten. Hieronder zijn er een aantal uitgelicht. Benieuwd naar het hele programma? Zaterdag 25 maart en zondag 26 maart hoeven jij en je vriendinnen je niet te vervelen. 

Op zaterdag 25 maart vertelt Madame Zorba hoe de toekomst, heden en verleden van jou en je vriendinnen er uit ziet. 

Op zondag 26 maart zal de Grote Markt in Goes in het thema Azie worden omgetoverd tijdens het evenement de Bazaar. Geïnspireed door Canggu (Bali, Indonesië) en Goa (India) kun jij samen met je vriendinnen uren lang shoppen, heerlijk eten bij foodstrucks en foodstand en gezellig bijkletsen onder het genot van een wijntje terwijl je kijkt naar een fantastische mannenband. 

Wat kun je verwachten? Een Pop Up-markt 2.0 met verschillende life-stylen, zoals hip, handgemaakt, retro&vintage, urban, organic etc maar dan Asian Style. Ook kun je op die dag meedoen met verschillende proeverijen en workshops of voor kleine BFF's naar de kidsentertainment gaan. 

Meer informatie? Kijk op de Goes is Goes website!