Openluchtspektakel E-njen

‘Ga op zoek naar de drie poesaka’s van ons keizerrijk.’ Met dit bevel stuurt Keizer Lo Yang zes gezanten de wijde wereld in. Een Aziatisch sprookje in het verzonnen keizerrijk Kerajaan Angsa. De Prins en de Monnik, de Generaal en het Meisje, de Kunstenaar en de Vissersvrouw. Drie verschillende zoektochten onder bescherming van Aziatische Draken. Zullen zij op tijd terug zijn met de Cirkel, het Schild en de Gans voor de eerste dag van Shensheng de E-Njen - het heilige jaar van de Gans? Of weten de Kanselier en zijn handlanger er een stokje voor te steken? Muziek, liedjes, dans, theater en acrobatiek in een Aziatisch jasje. Wandel je mee?

KAARTVERKOOP 

Tickets zijn via onderstaande link verkrijgbaar. Per voorstelling is er plaats voor 900 bezoekers. In drie groepen (de rode, witte en blauwe groep) wandelt u tijdens de voorstelling over het terrein. U kunt bij het bestellen van kaarten kiezen uit vak rood, vak wit en vak blauw. De vakken bepalen de volgorde van lopen. Verder zit er geen verschil tussen de gekleurde vakken. 
De kaarten ontvangt u na het bestellen via de mail. Wilt u liever kaarten aan een kassa kopen? Dat kan bij Theater de Mythe van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 12.00 uur) LET OP: Theater de Mythe is gesloten van 15 juli t/m 27 augustus. In die periode kunt u alleen online tickets bestellen.

Wanneer u kaarten besteld heeft, staat er in de bevestigingsmail een rijnummer en stoelnummer. Tijdens de voorstelling zijn er echter geen rijen en stoelnummers, maar vrije zitplaatsen. 

DE WEG VINDEN

De ingang van het terrein bevindt zich tegenover Eeterij-spelerij de Vierlinden. Bij de ingang worden uw kaarten gescand.

BEREIKBAARHEID

We raden u aan zo veel mogelijk lopend of met de fiets te komen. In de omgeving zijn er een beperkt aantal parkeerplekken. Bij Eeterij-Spelerij de Vierlinden staan extra fietsenstallingen.

GEEN PAUZE

De voorstelling duurt ongeveer 3,5 uur en heeft geen pauze. Op één plek langs de looproute staan toiletvoorzieningen.

TOEGANKELIJKHEID

We streven er naar de voorstellingen toegankelijk te maken voor mindervaliden. Per voorstelling is er een beperkt aantal plaatsen voor rolstoelhouders en hun begeleiders beschikbaar. Deze kunt u vooraf reserveren door te mailen naar azie@goes.nl of door op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur te bellen naar (0113) 249 864. Neem ook contact op wanneer u moeilijk ter been bent voor informatie over de wandelroute tijdens de voorstelling.

KLEDINGADVIES

Neem altijd een warme trui of jas mee. In de avond kan het erg afkoelen. Zorg ook voor comfortabel schoeisel in verband met de afstand tussen de verschillende locaties.

SLECHT WEER

Vanaf windkracht zeven en bij extreme regenval kunnen de voorstellingen in de open lucht niet doorgaan. Dit wordt voor het begin beoordeeld. Wanneer een voorstelling wordt afgelast onderzoeken we of er een extra voorstelling op een andere dag kan worden ingelast. Als dat het geval is kunt u de kaarten omruilen. Restitutie is niet mogelijk. Paraplu’s zijn op het terrein niet toegestaan.