Nightrun Stichting Jayden in Aziatische sferen

Hardlopen en wandelen zoals je het nog nooit hebt gedaan

Nightrun Stichting Jayden is een onvergetelijke ervaring.

Nightrun

Het grootste monument van Goes, een prachtig gerenoveerde kerk, het hart van ons Goese theater, een school en nog veel meer gebouwen, maken onder andere deel uit van het parkoers van de Nightrun van Stichting Jayden. Het zijn slechts een paar van de hoogtepunten die deelnemers aan deze citytrail by night meemaken. De eerste drie edities waren een groot succes, de vierde op vrijdag 27 oktober a.s belooft nog meer spektakel.

Deelnemers doorkruisen niet alleen gebouwen maar worden in en rondom de historische binnenstad van Goes ook verrast door schitterende lichtprojecties, spannende geluidseffecten, straatjes waar je normaal nooit komt en livemuziek van verschillende artiesten. Ook Azië sferen ontbreken niet op de route en de lopers wanen zich verschillende malen in het prachtige Oosten. 

Hardlopers kunnen kiezen tussen 5 of 10 kilometer, wandelaars lopen 5 kilometer. Kinderen tot 12 jaar kunnen ook inschrijven wanneer zij meelopen met een ingeschreven volwassen deelnemer. Welke afstand je ook kiest, de Nightrun van Stichting Jayden is sowieso een onvergetelijke belevenis. Bovendien steun je met je deelname de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. Inschrijven kan nu al via

Website Stichting Jayden