Gezocht: enthousiaste vrijwilligers

Gezocht: enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor of tijdens de openluchtvoorstellingen E-njen. Wil jij onderdeel worden van een grote groep mensen die samen de voorstellingen tot een succes maken? Er zijn heel wat vrijwilligers nodig! Lees hieronder waarin jij kunt bijdragen en geef je op door te mailen naar azie@goes.nl  

Help mee als vrijwilliger tijdens voorstellingen

Tijdens de voorstellingen moet er een hoop gebeuren. Zou jij graag je willen inzetten om alle voorstellingen soepel te laten verlopen? We zoeken mensen voor de volgende taken: verkeersbegeleiders, tribunebegeleiding, backstage horeca (o.a. inschenken koffie, thee, fris voor spelers). De avondvoorstellingen duren van 19.30 uur – 23.00 uur en de middagvoorstellingen zijn van 13.30 – 17.00 uur. Vrijwilligers nodig zijn van woensdag 23 tot en met zondag 27 augustus van 18.00 – 00.00 uur en op zaterdag 26 en zondag 27 augustus van 12.00 – 18.00 uur.

Leer bamboekunstwerken maken en maak decorstukken voor E-njen

Op zaterdag 12 augustus bamboekunstwerken in elkaar wil zetten samen met kunstenaar Antoon Versteegde. Hij heeft een aantal grote constructies ontworpen voor de openluchtvoorstelling E-njen. Op zaterdag 12 augustus wil Antoon de kunstwerken samen met veel vrijwilligers de bamboekunstwerken opzetten. Je leert deze dag de door hem ontwikkelde bouwtechniek ‘bamboestiek’ waarbij de bamboestokken met elastiekjes aan elkaar worden geknoopt en gaat samen met anderen aan de slag.

Website Antoon Versteegde 

 

 

Bamboekunstwerk