Drie redenen om op zaterdag 28 januari naar theater de Mythe te gaan

Niet één, niet twee, maar drie redenen om 28 januari niet zo maar aan je voorbij te laten gaan. Op die datum vieren we de start van een Goes-Aziëjaar. Je krijgt op de avond in de Mythe een voorproefje te zien van wat je allemaal kunt verwachten tijdens het themajaar. Maar waarom op 28 januari en niet in het eerste weekend van januari?

Op 28 januari valt namelijk ook Chinees nieuwjaar. Tijdens het evenement sluiten we het Chinese jaar van de aap af en maken we plaats voor het jaar van de haan. Daarom beginnen we de avond buiten op het bleekveld om 8 voor 8 ’s avonds. Waarom de 8? Het getal 8 staat voor voorspoed. Na het onderdeel buiten, zijn er binnen in de Mythe verschillende korte acts te zien, waardoor je een idee krijgt wat het Goes-Aziëjaar allemaal te bieden heeft.

En dan komen we bij de derde reden aan. Ieder jaar is er begin januari voor inwoners en relaties in gemeente Goes een nieuwjaarsreceptie in het stadskantoor. Dit jaar combineren we het moment graag met 28 januari en gaan we naar de Mythe. Na het programma is er in de foyer de gelegenheid om na te praten en samen te proosten op een gelukkig nieuwjaar.

Je bent van harte uitgenodigd om bij deze avond aanwezig te zijn:

28 januari
8 voor 8 ’s avonds
Bleekveld en nadien de Mythe
De toegang is gratis

Tot dan!