Al 6.000 bezoekers voor de expositie Gelukkig in Noord-Korea

Al tien jaar kennen ze elkaar. Ferdinand van Keeken en Paula Bakker maken twee keer per jaar samen een uitstapje. En dit keer ging de reis naar Goes. Ferdinand had namelijk een artikel over de expositie in de Volkskrant gelezen. En bij binnenkomst bleken ze de 6.000 (en 6.001e) bezoekers te zijn.

Ferdinand van Keeken en Paula Bakker leerden elkaar tien jaar geleden kennen tijdens een reis naar Zuid-Afrika. Ondanks dat Ferdinand in Apeldoorn en Paula in Hazerswoude Rijndijk, hebben ze altijd contact gehouden. Ze hebben zelfs een vaste whatsapp-dag. 'Woensdag, zodat het contact niet verwatert', zegt Paula. Nu maken ze twee keer per jaar met de trein een dagtrip in Nederland. Ze waren van plan om naar Middelburg te gaan, maar nadat Ferdinand het artikel over de expositie in de krant las, werd het Goes.

6.000 bezoekers
De expositie is geopend op 12 augustus en heeft inmiddels meer dan 6.000 bezoekers gehad. Omdat Ferdinand van Keeken en Paula Bakker de 6.000 bezoekers zijn, ontvingen ze het boek 'de Kim Utopie'.

De expositie is tot en met 6 september dagelijks geopend van 13.00 - 17.00 uur in de Grote Kerk in Goes. Toegang is gratis.

Foto's expositie

Zesduizendste bezoeker